Sittning med andevärlden 650 kr, 45 min.


 

En privat sittning innebär att du kommer till mig. Jag förmedlar kontakten mellan dig och dina nära och kära på andra sidan.  Det är andevärlden som bestämmer vem som ska komma. Även om du har en önskan så är det inte säkert den personen som kommer. Jag brukar säga att det alltid finns en mening om det är någon annan som dyker upp. 

Ibland kan de skicka ett sändebud innan de vågar sig fram själva.

Jag använder alla mina mina sinnen när jag tar in andevärlden. Det betyder inte att jag alltid jobbar med samtliga på en och samma gång. En andekontakt kanske jag bara hör och ser. En annan andekontakt kanske jag ser, hör och känner i min kropp hur denna har gått över, kan känna att jag får en stroke, att jag har cancer i kroppen mm.

Det är olika hur andevärlden vill och kan visa sig för mig. Är det en person som inte gärna talade, är det svårt för mig att höra och då får jag använda andra sinnen. Jag upplever att var man kraftfull när man levde så känns det tydligt när de kommer från andevärlden. Ibland inträffar det att jag får in en själ som har fastnat och inte gått över pga olika orsaker som bl a. plötslig död, då hjälper jag denne över till ljuset. Då kan även du uppleva en stark energi eller kyla innan jag får över anden till ljuset. 


När jag förmedlar andevärlden vill jag ge bevis för vem det är. Det kan var lite på utseendet, personligheten, hur denne gick över, minnen från dig eller anden, specifika saker som ingen annan känner till. Ibland kan det vara information du inte känner till men kan kolla upp i efterhand.

När du vet vem som har kommit förmedlar jag deras budskap. Kan få budskap genom att de visar mig ett djur eller växt. Jag läser då från böckerna Djurens språk och Växternas språk om vad de vill förmedla. 

Ibland är de så pratglada att de även vill skicka en kärleksfull hälsning till flera. 

Det är viktigt under en sittning att andevärlden får bekräftelse att du känner igen och vet vem det är genom att säga ja eller nej. Att höra eran röst gör att deras energi blir starkare och tydligare. 

Varmt välkommen!