Healing Enköping, Uppsala, Västerås, Eskilstuna

Healing mix 950 kronor för 90 minuter inkl. samtal.

Healing mix innebär att du får en go härlig healing och även välja en extra behandling som ex trummeditation, andlig vägledning eller kontakt med andra sidan. Fokus är healing och den andra tjänsten är ett komplement för att få en helhet.


Jag utför:

Distanshealing

Intutionshealing

Ljushealing

Chakrahealing

Pendelhealing

Massagehealing


Healing betyder läkning och innebär att du gör dig av med blockeringar som skapar obalanser i din kropp och själ. Healingenergin återställer balansen i sinne, kropp och själ. Healing har funnits i de flesta kulturer runt om i världen sedan urminnes tider.

Finns många olika benämningar/behandlingar på healing. Det som är gemensamt mellan de olika behandlingarna är att det är en gudomlig, villkorslös kärlek från Universum. Jag är en kanal för att ge healing. 


Behandling

Du behöver inte välja vilken typ av healing du vill ha eller önskar. Med hjälp av mina guider och universums krafter får du den behandling som passar dig bäst. 

Du får ligga på ett massagebord med kläderna på och jag ser till att du blir avslappnad under behandlingen. Jag arbetar både i ditt energifält och med handpåläggning. Frågar alltid innan om det är ok med dig.

Många upplever värme eller kyla under en behandling, det kan pirra och sticka. Du kan se färger, bilder och känslor kan välla upp.De flesta blir avslappnade och känner ett lugn i kropp och själ. Alla upplevelser är unika och alltid för Ditt bästa.

Jag kan använda mig utav olika verktyg som stenar, pendel, trumma, skallra mm.


Massagehealing av rygg och nacke får du sitta i en massagestol. Jag använder ekologisk kokosolja eller eteriska oljor.

Jag masserar inte utan låter mina händer glida ner längs din nacke och rygg. Många upplever det väldigt varmt och behagligt men en del kan känna som elektriska små stötar. 

Det jobbar långt in i djupet. En väldigt effektiv och skön behandling om du har ont eller är trött i nacke och rygg. Har även gett bra effekt på olika ryggskador. 


Jag finns i Enköping och välkomnar alla oavsett om du bor i Uppsala, Västerås, Eskilstuna eller någon annanstans i landet. Bor du lite för långt bort men ändå vill ta del av den läkning och energi som en healingbehandling gör? Inga problem, jag erbjuder även behandlingar på distans.