Planering för hösten 2023 pågår!

Energi & NLP Retreat 2022

1 veckas retreat på Cypern/Paphos inkl. boende: 


Vill du uppleva en fantastisk underbar resa fylld med energi, harmoni, kärlek och utveckling för dig själv och själen, följ då med oss till soliga Cypern under en vecka under hösten 2023.
Du behöver INGA förkunskaper, passar både för nybörjare och energiarbetare.
Vi ger information om grunden i arbetet att öppna upp och känna in de olika energierna vi har runtomkring oss.
Ger olika tekniker och verktyg att arbeta med.
Vi kommer testa på att arbeta med orakelkort, pendel, healing, andevärlden, djurkommunikation, meditation och NLP vägledning, coachning, kommunikation och övningar mm.
Har du grunden kan du sedan välja vad du vill fortsätta utveckla.Retreatpris:  inkluderar 7 nätters boende i hotell eller lägenhetshotell i Pahpos på Cypern.


Inga måltider ingår i retreaten och boendet, utan varje deltagare väljer själv hur man vill ombesörja sin kost och dryck.


Sevärdigheter och utflykter som vi kommer att erbjudas under vistelsen, alla utflykter är frivilliga och till självkostnadspris:
Kungagraven och Medieval Castle of Paphos, följ med på en resa igenom den Grekiska historian.
Vingårds besök på Vouni Panayias Winery, som ligger uppe i bergen i Panayias utanför Paphos, där en lättare Cypriotisk lunch och vinprovning kommer erbjudas, så klart kan man inköpa vingårdens egna viner och andra produkter direkt på vingården.
Afrodite´s klippa, vi tar med en picknickkorg och kör ett par mil öster ut till Petra tou Romiou, vi stannar till vid Afrodite´s klippa och avnjuter en picknick, tar ett dopp i Medelhavet, och för den som vågar, simma tre gånger runt Afroditee´s klippa, enl. gamla säger så kan man se fram emot ett liv av evig lycka och kärlek.

Marknad och shopping: Paphos Old Town market är öppen varje dag, perfekt för souvenir shopping, samt på lördagar så är det även grönsaker och frukt marknad som erbjuds. King Avenue Mall är Paphos stora köpcentrum, där man kan hitta kläder, skor, smycken och mycket annat, dessutom ett antal restauranger och snabbmats kedjor.

Gemensam middags kväll, tillsammans tar vi oss ner till Paphos centrumkärna och gör ett restaurang besök på Porto Bello Restaurant, ägarna är från Paphos/Panayias på Cypern och har drivit retaurangen i många år, där serveras både Cypriotiskt och Italienskt kök.


Resa till och från Cypern, transfer och hyrbil:

Det finns två stycken flygplatser på Cypern, den närmaste är Paphos flygplats och ligger ca: 20 min bilfärd från boendet.
Den andra flygplatsen ligger i Larnaca och ligger ca: 1 tim 20 min bilfärd från boendet.

Flygplatsen i Larnaca är större och flera flyg trafikerar den flygplatsen, men oavsett vilken flygplats man väljer så behöver man på egen hand ordna med transport till och från flygplatsen till boendet, samt flygresan till och från Cypern, rekommenderar flygtransfer eller hyrbil från Paphos flygplats samt hyrbil från Larnacas flygplats.
Lägenhetshotellet erbjuder även flygplatstransfer till och från Paphos flygplats, som givitvis vi hjälper er att boka.

O.B.S: Dessa kosnader ingår inte i kursavgiften!

Självklart kommer vi att skicka information och erbjudanden gällande flygresor, transfer, hyrbilar samt annan viktig information så som boende indelnings information m.m.
Och eftersom att det är flera deltagare på retreaten, så kan man alltid gå ihop och hyra bil tillsammans med andra deltagare på retreaten, dessa kontakter kommer vi hjälpa till med genom en privat grupp på Facebook som vi skapar och som endast ledas ut till samtliga deltagare efter genomförd bokning av retreaten.


Upplägg och agenda av retreat veckan:

Fredag den 1 oktober:   Resdag och ankomstdag med incheckning

Lördag den 2 oktober:   Kurspass kl. 09:00-12:00             Kl. 13:00 Utflykt till Paphos Old Town Market.
Söndag den 3 oktober:  Kurspass kl. 09:00-12:00             Kl. 13:00 Utflykt till vingården Vouni Panayias Winery.

Måndag den 4 oktober: Kurspass kl. 09:00-12:00             Egen tid, inga aktiviteter på eftermiddagen.

Tisdag den 5 oktober:   Kurspass kl. 09:00-12:00              Kl. 13:00 Utflykt till Kungarnas grav & Castle of Paphos i hamnen.

Onsdag den 6 oktober: Kurspass kl. 09:00-12:00              Kl. 13:00 Utflykt till Afrodite´s klippa med picknick och bad.

Torsdag den 7 oktober: Kurspass kl. 09:00-12:00             Kl. 18:00 Utflykt middag på Porto Bello Restaurant i Paphos.

Fredag den 8 oktober:    Resdag och avresa med utcheckning