Inställd p.g.a. Covid-19 Pandemi!

Energi & NLP Retreat 1-8 oktober 2021.

1 veckas retreat på Cypern/Paphos inkl. boende: 7000 kr


Vill du uppleva en fantastisk underbar resa fylld med energi, harmoni, kärlek och utveckling för dig själv och själen, följ då med oss till soliga Cypern under en vecka i oktober 2021.
Du behöver INGA förkunskaper, passar både för nybörjare och energiarbetare.
Vi ger information om grunden i arbetet att öppna upp och känna in de olika energierna vi har runtomkring oss.
Ger olika tekniker och verktyg att arbeta med.
Vi kommer testa på att arbeta med orakelkort, pendel, healing, andevärlden, djurkommunikation, meditation och NLP vägledning, coachning, kommunikation och övningar mm.
Har du grunden kan du sedan välja vad du vill fortsätta utveckla.


Retreatpris: 7000kr inkluderar 7 nätters boende på: Julipapas Gardens lägenhetshotell, 5 Gianni Irodotou, Kissonerga, 8574 Pafos stad Cypern, i del av etagelägenhet i 2 plan på 110 m2 med 2 sovrum med havsutsikt, sovrum 1 har dubbelsäng och sovrum 2 har 2 enkelsängar.

Julipapas Gardens med utsikt över Medelhavet ligger i byn Kissonerga, som erbjuder välutrustat boende med självhushåll, en egen balkong och gratis WiFi.
Lägenheterna (länk till foton på lägenheterna) är rymliga och har luftkonditionering och havsutsikt, samtliga lägenheter har välutrustat kök med en matplats samt separat vardagsrum, bland bekvämligheter finns lcd-TV med satellitkanaler samt badrum med badprodukterer och hårtork.

Här har ni möjlighet att tillaga egna måltider, och det finns även grillmöjligheter på boendet.
Till restauranger, barer och butiker promenerar ni snabbt från lägenheterna, avstånd till havet och stränderna ca: 400 meter.

Givetvis finns det 2 st pooler på lägenhetsområdet, och gratis parkering för gästerna, samtliga rum är rökfria.
Närmaste stora Supermarket (Lidl) avstånd ca: 5 km
Inga måltider ingår i retreaten och boendet, utan varje deltagare väljer själv hur man vill ombesörja sin kost och dryck.


Sevärdigheter och utflykter som vi kommer att erbjudas under vistelsen, alla utflykter är frivilliga och för självkostnadspris:
Kungagraven och Medieval Castle of Paphos, följ med på en resa igenom den Grekiska historian.
Vingårds besök på Vouni Panayias Winery, som ligger uppe i bergen i Panayias utanför Paphos, där en lättare Cypriotisk lunch och vinprovning kommer erbjudas, så klart kan man inköpa vingårdens egna viner och andra produkter direkt på vingården.
Afrodite´s klippa, vi tar med en picknickkorg och kör ett par mil öster ut till Petra tou Romiou, vi stannar till vid Afrodite´s klippa och avnjuter en picknick, tar ett dopp i Medelhavet, och för den som vågar, simma tre gånger runt Afroditee´s klippa, enl. gamla säger så kan man se fram emot ett liv av evig lycka och kärlek.

Marknad och shopping: Paphos Old Town market är öppen varje dag, perfekt för souvenir shopping, samt på lördagar så är det även grönsaker och frukt marknad som erbjuds. King Avenue Mall är Paphos stora köpcentrum, där man kan hitta kläder, skor, smycken och mycket annat, dessutom ett antal restauranger och snabbmats kedjor.

Gemensam middags kväll, tillsammans tar vi oss ner till Paphos centrumkärna och gör ett restaurang besök på Porto Bello Restaurant, ägarna är från Paphos/Panayias på Cypern och har drivit retaurangen i många år, där serveras både Cypriotiskt och Italienskt kök.


Resa till och från Cypern, transfer och hyrbil:

Det finns två stycken flygplatser på Cypern, den närmaste är Paphos flygplats och ligger ca: 20 min bilfärd från boendet.
Den andra flygplatsen ligger i Larnaca och ligger ca: 1 tim 20 min bilfärd från boendet.

Flygplatsen i Larnaca är större och flera flyg trafikerar den flygplatsen, men oavsett vilken flygplats man väljer så behöver man på egen hand ordna med transport till och från flygplatsen till boendet, samt flygresan till och från Cypern, rekommenderar flygtransfer eller hyrbil från Paphos flygplats samt hyrbil från Larnacas flygplats.
Lägenhetshotellet erbjuder även flygplatstransfer till och från Paphos flygplats, som givitvis vi hjälper er att boka.

O.B.S: Dessa kosnader ingår inte i kursavgiften!

Självklart kommer vi att skicka information och erbjudanden gällande flygresor, transfer, hyrbilar samt annan viktig information så som boende indelnings information m.m.
Och eftersom att det är flera deltagare på retreaten, så kan man alltid gå ihop och hyra bil tillsammans med andra deltagare på retreaten, dessa kontakter kommer vi hjälpa till med genom en privat grupp på Facebook som vi skapar och som endast ledas ut till samtliga deltagare efter genomförd bokning av retreaten.


Upplägg och agenda av retreat veckan:

Fredagen den 1 oktober: Resdag och ankomstdag med incheckning från kl. 15:00.

Lördagen den 2 oktober: 1:a Retreatdagen start kl. 09:00-12:00, kl. 13:00 Utflykt till Paphos Old Town Market.
Söndagen den 3 oktober: 2:a Retreatdagen start kl. 09:00-12:00, kl. 13:00 Utflykt till vingården Vouni Panayias Winery.

Måndagen den 4 oktober: 3:e Retreatdagen start kl. 09:00-12:00, egen tid, inga aktiviteter på eftermiddagen.

Tisdagen den 5 oktober: 4:e Retreatdagen start kl. 09:00-12:00, kl. 13:00 Utflykt till Kungarnas grav & Castle of Paphos i hamnen.

Onsdagen den 6 oktober: 5:e Retreatdagen start kl. 09:00-12:00, kl. 13:00 Utflykt till Afrodite´s klippa med picknick och bad.

Torsdagen den 7 oktober: 6:e och sista Retreatdagen start kl. 09:00-12:00, kl. 18:00 Utflykt middag på Porto Bello Restaurant i Paphos.

Fredagen den 8 oktober: Resdag och avresa med utcheckning fram till kl. 12:00