Guidad trumresa


Jag ger en vägledd trummeditation. Bjuder in mina kraftdjur och min  guide. Min röst förändras när jag ger mina guidade meditationer för att min guide är den som vägleder gruppen, för att ge er det ni behöver. Kan vara något som behövs frigöras eller läkas. Kan handla om att hitta sin inre frid, träffa sina guider och kraftdjur.

Trummans vibrationer går långt ner i kroppen och ger en helande effekt. Trumman används också för att frigöra tunga energier.

Kan resa mellan de olika världarna. 

Efter meditationen så får den som vill berätta om sin upplevelse. Vi tolkar tillsammans om man behöver hjälp. Vi kan läsa om våra kraftdjur vad de gör för oss, vilken orsak varför vi har de omkring oss. 

Jag anser att vi alltid har ett huvud kraftdjur. Vi har totalt nio kraftdjur omkring oss som arbetar med oss och hjälper oss framåt i livet. Beroende på vad vi behöver så kan kraftdjuren bytas ut. Kraftdjur kallas även totem.

 

Historisk information: Shamaner trummade för att läka kroppar, ta bort tunga energier, fördjupa medvetenheten och kopplingen till naturen. De trummar till hjärtats rytm. När hjärtats rytm går ner i varv och energin kan komma in och balansera upp kroppen försvinner smärtan, lindrar ångesten, depressioner, utbrändhet, lindrar kronisk smärta, känslomässiga trauman, oron, negativa tankar mm. och för en stund kan du vara i rymdens stillhet.

 

Det är just i den stillheten som din kropp kan läka ut.

Forskare har i USA konstaterat att trummandet kan ”bota”
många av våra stressrelaterade sjukdomar. Trummandet
reducerar spänningar, stress, kronisk värk, stärker upp
immunförsvaret, det gör dig medveten och ökar hjärnaktiviteten.


Plats: Västerviksgatan 13, Sanningssökarnas föreningslokal.

Betalning sker via Swish 123 624 7233  eller kontant betalning på plats
när evenemanget är.

Pris: 300kr medlem i Sanningssökarna i Enköping.

Pris: 350kr för ej medlem i Sanningssökarna i Enköping


Vill du bli Medlem i Sanningssökarna?

Medlemmar erhåller reducerat pris på evenemang som föreningen håller i, samt vissa utav mina evenemang.

Pris: 300kr/år

Swish till 1234 95 95 16 eller betala kontant på plats. Du får ditt medlemskort när du besöker föreningslokalen på Västerviksgatan 13.