Djurkommunikation 500 kronor


För fler behandlingar kostar det 300 kronor per djur och behandling under det gågna året. 


Vid djurkommunikation kommer vi överens om en tid jag läser utav djuret och sedan ringer jag upp dig. Innan har du skickat ett kort till mig. Djurkommunikation innebär att jag tar kontakt med ditt djur och läser utav energierna. Ibland är djuret väldigt pratsamt och har inget filter dvs de berättar allt, inklusive om dig.

Jag tar emot all information djuret berättar. Har du frågor, får du ställa dem efter att jag har läst utav djuret. Detta är bara för att jag vill inte ha någon som helst information innan förutom en bild. 

Hittar jag blockeringar, smärtor eller något som djuret upplever obehag av skickar jag healing till djuret. Kollar djurets chakran. Är de inte i balans så balanserar jag upp dem. Djurens chakra ger information hur de mår och var det kan finnas avvikelser eller blockeringar. 

Ibland kan jag behöva kolla att energierna snurrar på som de ska dagen efter och gör de inte det så skickar jag på mer healing. Denna efterkontroll ingår i behandlingen. 

När jag har fått till mig all information ringer jag upp dig eller om du vill ha det på mail. 

Ibland kan det vara ett beteende som behövs ändras och då kan fler behandlingar behövas. 

Vid djurkommunikation med katter så är de speciella… jag kan behöva försöka med de flera gånger innan de vill prata med mig. 


OBS! Jag är ingen veterinär och upplever du att ditt djur är sjukt rekommenderar jag dig att kontakta en veterinär.