Djurkommunikation med healing 550 kronor


För fler behandlingar kostar det 350 kronor per djur och behandling under det gågna året. 

Behöver ditt djur extra healing efter en djurkommunikation erbjuder jag 5 dagars healing för 550 kronor.


Vid djurkommunikation bokar du en tid. Då startar jag att läsa utav djuret och sedan ringer jag upp dig. Innan vill jag at du skickar mig ett kort på sms 070-7552898. Jag vill inte ha någon information om djuret, inte ens namnet!

Djurkommunikation innebär att jag tar kontakt med ditt djur och läser utav energierna. Ibland är djuret väldigt pratsamt och har inget filter dvs de berättar allt, inklusive om dig.

Jag tar emot all information djuret berättar. Har du frågor, får du ställa dem efter att jag har läst utav djuret. Detta är bara för att jag vill inte ha någon som helst information innan förutom en bild. 

Hittar jag blockeringar, smärtor eller något som djuret upplever obehag av skickar jag healing till djuret. Kollar djurets chakran. Är de inte i balans så balanserar jag upp dem. Djurens chakra ger information hur de mår och var det kan finnas avvikelser eller blockeringar. 

Ibland kan jag behöva kolla att energierna snurrar på som de ska dagen efter och gör de inte det så skickar jag på mer healing. Denna efterkontroll ingår i behandlingen. 

När jag har fått till mig all information ringer jag upp dig och du får sedan ta del utav mina anteckningar som jag skickar på sms.

Ibland kan det vara ett beteende som behövs ändras och då kan fler behandlingar behövas. 

Vid djurkommunikation med katter så är de speciella… jag kan behöva försöka med de flera gånger innan de vill prata med mig. 


OBS! Jag är ingen veterinär och upplever du att ditt djur är sjukt rekommenderar jag dig att kontakta en veterinär.


Kika gärna in på Veronicas hundbyrå som har mycket roligt för dig och din hund!