Bokningen för utställare är nu öppen!

För dig som är utställare!


Spirituella Mässan i Bahcohallen har en eventhall som rymmer mellan 100-200 st utställningsplatser, en scen för spännande föreläsningar med plats för ca: 50st sittplatser.
Ett antal mindre rum finns att hyra för behandlingar, föreläsningar eller för annat användningsområde.
I direkt anslutning till Bahcohallen finns ICE Sportbar & Restaurang, som kommer att servera lunch och Take A Way matlådor, dessutom kommer det att serveras kaffe, te, dryck och korv med bröd och enklare förtäring via Food Trucks precis utanför mässan.
Samt granne med mässan på andra sidan vägen ligger Coop stormarknad, där det också finns bankautomat.

Boende och övernattning kan Arrangören erbjuda dig som utställare på följande alternativ:
Best Western Hotel Park Astoria
Kyrkgatan 7 i Enköping, +46 171 478 080
First Camp Bredsand i  Enköping, som hyr ut rum, stugor och campingplatser. +46 171 800 11

Ängsö Husbilsuthyrning kommer att ha 3st Husbilar uppställda utanför mässan som givetvis går att boka för övernattning.  +46 70 585 01 32


Spirituella Mässan lägger mycket stor vikt dig som utställare och vill att ni ska få ut så mycket som möjligt för dig som utställare och dina kunder, så därför erbjuder vi som arrangör följande service: Bemannad mässinformationsdisk direkt ansluten till Entrén och mässvärdar kommer att hjälpa dig som utställare med alla typer av frågor och ev. problem som ni behöver hjälp med under er hela tid på mässan. Mässvärdarna kommer att finnas runt mässan och kommer vara lätta att hitta, mässvärdarna har vit T-shirt med stort tryck på ryggen "Mässvärd".

Varför ska ni välja att ställa ut på Spirituella Mässan?


Spirituella Mässan i Enköping kommer kunna erbjuda dig som utställare en fantastik möjlighet att visa upp dig, din gåva och erfarenhet gällande alternativ och spiritelll behandling, ditt kursurval, dina produkter och möjligheten att knyta kontakten med nya kunder.
Bahcohallen är en fantastisk lokal, och kommer att ha den där underbara atmosfären som man behöver på en mässa.

Covid-19 Pandemi


Försiktighetsåtgärder

P.g.a. rådande Covid-19 pandemi situation, så har Spirituella Mässan vidtagit försiktighetsåtgärder, antalet utställare är minska till antalet, ökat avståndet mellan utställare och ökat bredden mellan utställare, så att besökarna inte ska behöv trängas under sitt besök på mässan, vid Entrén kommer Entrévärdar räkna hur många besöker som finns inne på mässan samtidigt, Spirituella Mässan följer myndigheternas rekommendationer om något sådant föreligger.Vårt Mål


Kortsiktigt.

En fantaskiskt genomförd 2 dagars mässa med ett brett urval, god kvalté, omhändetagande, väl genomtänkt och väl planerad, med känslan att vilja komma tillbaka igen.


Långsiktigt.

Att våren 2023 genomföra ytterligare en 2 dagars Spirituella Mässan i Enköping, och därefter låta denna mässa få bli en framtida "Måste" tradition.


Vår Vision


Liten som stor, sä är ni lika viktiga och med samma värde och tillsammans är vi så starka och rika på energier, så hjälp varandra och låt detta bli till något riktigt bra.


Gammalt och beprövat, eller nytt och spännande, tillsammans möts vi över gränserna, där vi alla representerar det spirituella, och tillsammans skapar vi och ger positiv energi, mycket värme och det viktigaste av allt, massor med kärlek.

Viktig information


Presenterar nedan några viktiga tid punkter för dig som är utställare på Spirituella Mässan 2022

 

  • Bokning av utställningsplats öppnar 1 mars 2021
  • Anmälningsstopp den 31 mars 2022
  • Insläpp & inflyttning för utställare den 20 maj kl. 17:00-21:00
  • Insläpp & inflyttning för utställare den 21 maj kl. 06:00-09:00
  • Välkomstforum den 21 maj kl. 09:00
  • Mässan öppnar  den 21 maj kl. 09:30 för besökare med förköp.
  • Mässan öppnar den 21 maj kl. 10:00
  • Mässan stänger 22 maj kl. 16:00 och därefter start av utflyttning.

För information!

Innan 1:a mars kan ni som är intresserade av att medverka som utställare på Spirituella Mässan 2022 kontakta arrangören gällande frågor eller funderingar på följande kontaktvägar:

E-mail adress: spirituellamassan@anglarnasvra.se eller via telefon: +46 70 294 85 02